Sunt Mircea Cazan si dedic Sibiului munca mea de ani de zile. Cred ca pot face multe pentru locurile dragi mie – Marginimea Sibiului si Valea Secaselor, de aceea candidez pentru un loc in Camera Deputatilor. Vreau sa reprezint oamenii din Colegiul nr. 6.

In ultimii trei ani, m-am ocupat de o mare companie de comunicatii - Radiocom. De asemenea, am condus mai multe firme. Sunt consilier judetean si m-am luptat pentru judetul Sibiu peste tot. Sunt prima persoana care a adus sibienilor internetul ( prin Verena Internet).

Pun toata experienta mea in slujba oamenilor dragi mie, a celor care traiesc in regiunea in care m-am nascut: Marginimea Sibiului. Sunt convins ca, daca muncim cu suflet, impreuna putem face multe pentru locurile pe care le iubim si pentru viata noastra.

Am studiat in America si in alte tari straine. In Romania, am urmat Facultatea de Biologie-Geografie-Geologie din Iasi, Academia Nationala de Informatii - Colegiul Superior de Securitate Nationala si Universitatea Nationala de Aparare “Carol I” - Colegiul National de Aparare din Bucuresti. Am absolvit Liceul Pedagogic din Sibiu, devenind invatator.

Toata munca mea a fost facuta cu mult suflet. Ma bucur ca astazi am sansa de a intoarce sibienilor darurile minunate pe care mi le-au facut aceste locuri. Intotdeauna, cu cat am daruit mai mult, cu atat Dumnezeu mi-a dat si mai mult.

Sunt nascut in Sibiu si am 46 de ani. Toata familia mea este din zona: mama, din Gura Raului; bunica din Cristian; bunicul din Orlat; tata din Bogatu Roman; soacra din Sangatin si socrul din Poiana Sibiului.

Sunt casatorit de 23 de ani cu Adriana, nascuta si crescuta in Miercurea Sibiului. Impreuna avem doi copii minunati: un baiat si o fata.

Cred ca doar o persoana care isi iubeste familia si care crede in Dumnezeu va poate reprezenta cu succes in Parlament. Pentru mine, votul dumneavoastra conteaza.  Muncesc cu suflet si raspund in fata dumneavoastra!

Mircea Cazan